Lähiviikkojen tapahtumia ja kuulumisia


Ciao ciao ciao!!!

Mitä mulle kuuluu nyt? No mulle kuuluu hyvää ja ihan perus arkea plus joitain kivoja juhlia ja tapahtumia.





Noin kuukausi sitten oltiin YFU:n järjestämällä matkalla Milanossa. Oli ihan super kiva reissu ja oli niin ihana taas nähdä kaikkia vaihtarikavereita. Kierreltiin ja nähtiiin nähtävyyksiä ja kauniita paikkoja Milanossa ja pidettiin hauskaa.









Ollaan käyty ulkona lounailla kavereiden kanssa, nähty kavereita, menty piknikille ja katsottu monia auringonlaskuja merellä.


Helmikuun alussa täällä Cataniassa oli tosi iso juhla, mikä kesti useamman päivän. Sant’ Agata on Catanian pyhimys ja sitä siis juhlittiin. Kaikki catanialaiset,, jotka nykyään asuu muualla tuli tänne ja kaikki oli keskustassa ja kaupunki oli joka päivä ihan täynnä. Kadut oli täynnä kojuja, missä myytiin herkkuja.



Ystävänpäivänä fiilis ei ollut ihan katossa, koska kaverit Suomessa oli tanssimassa wanhoja ja muutenkin vähän pientä koti-ikävää. En olisi ajatellu, että harmittais niin paljon missata omat wanhat. Onneks sitten ens vuonna :) Koulun jälkeen mentiin ulos lounaalle mun vaihtarikavereiden kanssa ja kaupan kautta meille. Meillä leivottiin cinnamon rolls ja katottiin leffaa ja vietettiin koko päivä yhdessä. Fiiliski muuttu paremmaks tän ansiosta!

Eilen käytiin samojen tyttöjen kanssa meksikolaisessa ravintolassa illallisella ja sen jälkeen diskoon:D Jouduttiin oottamaan melkein 1,5h, että päästään sisään, mutta ei onneks ollut mikään iso ongelma ja loppujen lopuksi, kun päästiin sisään niin oli tosi kivvaa! Tanssittiin ja pidettiin hauskaa yhdessä <3


Huomenna meillä on yfun joku tapaaminen, mihin tulee myös vaihtarit Messinasta. Skipataan koulu ja meille on järjestetty jotain, ei yhtään mitään hajua mitä. Varmaan jutellaan jotain, kun ollaan nyt jo kuitenkin yli puolen välin vaihtoa.

Ylihuomenna meen vihdoin kokeilemaan tennistä!! Se on ollut nyt tavotteena varmaan 4kk ja VIHDOIN pääsen katsomaan, jos haluisin aloittaa tenniksen! Oon nyt ainakin väliaikaisesti lopettanut salilla käymisen ja alkanut juosta enemmän just tän tennisjutun takia ja myös, koska se sali missä kävin on vähän pitemmällä, eli aina pitää saada kyyti :(



Meijän kaupunkiin on tullu uusia vaihtareita ja mun koulussakin on yks uusi. Hän ei osaa ollenkaan italiaa ja mä toimin sitten kääntäjänä hänen ja opettajan keskustelussa ja älysin, että sillon kun tulin, niin enhän mäkään osannut mitään ja nyt osaan! Ja osaan niin paljon, että ymmärrän ja puhun mitä vaan melkeinpä ja se on niin siistiä huomata, miten täällä oppii vaikka alotuspiste on ollut nolla!!!

Hyvää sunnuntaita kaikille<3






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen kuukausi takana

Ensimmäinen postaus

Kuulumisia