Kuulumisia

Ciao a tutti!



Jo kaksi viikkoa mennyt Italiassa! Ensimmäiset kymmenen päivää oltiin kielikurssilla Frascatissa, Rooman lähellä. Siellä sain ihania uusia kavereita ja muistoja. Nyt olen ollut neljä päivää host perheessä ja kaikki on hyvin.

Futista sateessa!!!


26.8. Lähtöpäivä!

 Lento Helsingistä Roomaan lähti aamulla. Heräsin neljältä aamulla ja viideltä oltiinkin jo matkalla kentälle. Mun ihanat ystävät Erika, Lilleni ja Miló ja tietysti äiti tuli saattamaan mua kentälle.
Turvasta läpi päästyäni kaikki alkoi tuntua vielä todellisemmalta, oon oikeasti lähdössä vuodeksi pois johonkin ihan tuntemattomaan.
Lento kesti vajaat neljä tuntia ja Roomassa kentällä odotettiin loppujakin vaihtareita ja pelattiin korttia ja juteltiin muiden vaihtareiden kanssa.

Kielikurssi oli ihan tosi hauska ja unohtumaton. Joka päivä oli suunnilleen sama ohjelma; aamiainen, oppitunti, lounas, vapaa-aikaa, illallinen ja vapaa-aikaa. Vapaa-ajoilla pelattiin korttia ja futista muiden vaihtareiden kanssa. Yhtenä päivänä pelattiin futista ukkosessa ja kaatosateessa ja se oli ihan parasta. Käytiin myös Roomassa kiertelemässä nähtävyyksiä ja syömässä ekat gelatot!Viimeisenä iltana, kun vielä kaikki olimme leirillä niin meillä oli Talent Show! Kaikki olivat harjotelleet esityksen ja ne oli niin hyviä ja hauskoja!!
Frascati ja Clemens
5.9. Perheisiin!! 
Aamulla hyvästeltiin toiset vaihtarit leirillä ja lähdettiin omiin host perheisiin. Hyvästelyt olivat haikeat ja kaikki yhdessä mietittiin kuinka vain kymmenessä päivässä voi tulla niin tiiviiksi ja läheiseksi porukaksi.

Lento Cataniaan sujui hyvin ja illalla olinkin jo perheessä<3 Mut otettiin tosi hyvin vastaan ja kaikki tässä perheessä vaikuttaa niin mukavilta. Pieni sokki oli kylläkin se, että syötiin illallinen klo 23. Vähän erilainen ruokailurytmi kuin Suomessa :D


5.9.2019
Nyt tässä ajassa mitä oon ehtinyt olla perheissä, niin olen tavannut jo isovanhemmat ja perhetutut ja tulevat luokkalaiset ja tehnyt ja nähnyt vaikka mitä. Pää on tietysti mennyt vähän sekaisin, kun kaikki on uutta ja tapahtuu kaikkea. Mun perhe on kuitenkin tosi ymmärtäväinen ja auttaa mua kaikessa, mikä on niin ihanaa!

Tällä viikolla alkaa koulu!! Jännää, ootan innolla millaista se tulee olemaan, sillä oon kuulemma Catanian parhaassa koulussa. :)

P.s. Ruoka on niiiiin hyvää täällä!!!


Taormina, 7.9.2019




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen kuukausi takana

Ensimmäinen postaus